Lê Đức Tuấn

Speciality:
General Manager
Experience:
10 Years
Email:
mark.liuw@mail.com
Phone:
+8 (123) 985 789
Fax:
+8 (123) 985 788

Personal Information

Mark đồng sáng lập Ranking4SEO và đã phát triển các chiến lược tìm kiếm cho nhiều khách hàng từ các thương hiệu quốc tế đến các doanh nghiệp vừa và nhỏ trong hơn một thập kỷ, làm việc trong một số ngành cạnh tranh nhất trực tuyến.

Mark giúp giữ chân khách hàng của Seofy trước đối thủ bằng cách nghiên cứu và theo dõi những phát triển mới nhất trong tìm kiếm và dự đoán các chỉnh sửa đối với các thuật toán ngày càng phát triển của công cụ tìm kiếm. Ông cũng thiết kế và quản lý việc xây dựng phần mềm SEO sáng tạo. Kể từ khi ra mắt, SEO spider đã tự khẳng định mình là phần mềm Audit Technical SEO hàng đầu trong ngành.

Mark đã giành được sự công nhận ‘một học viên tài năng và truyền cảm hứng, người đã cách mạng hóa ngành công nghiệp tìm kiếm của Vương quốc Anh’ trong Giải thưởng Tìm kiếm của Vương quốc Anh. Khi không phải là một người đam mê, anh ấy thích dành thời gian cho gia đình và bạn bè, đi du lịch và trò chuyện về bóng đá cho tất cả những người quan tâm lắng nghe – đó là điều không ai ở Seofy.

Skills

SEO
70%
SMM
93%
PPC
53%

Experience

  • If Google can’t crawl your site, it’s not going to rank – but that doesn’t mean avoiding Javascript.
  • For businesses which sell products online and and improve their product listings in the search results.
  • If you’re investing in a new website it’s important to ensure it’s built to succeed in the search results too.

Technical Information

Mark helps keep Seofy‘s clients ahead of the competition by researching and monitoring the latest developments in search and predicting tweaks to the search engines’ ever evolving algorithms. He also designed and managed the build of the innovative SEO software. Since its launch the SEO spider has established itself as the leading onsite technical SEO auditing software in the industry.

Mark won recognition of a ‘talented and inspiring practitioner who has revolutionised the UK search industry’ in the UK Search Awards. When not being a geek he likes to spend time with family and friends, travel and chat about football to everyone who cares to listen – which is nobody at Seofy.

Contact Me